EUR: 391,74 Ft
USD: 364,51 Ft
CHF: 393,21 Ft
GBP: 446,63 Ft
RON: 79,57 Ft
RSD: 3,34 Ft

Mai névnap:

Újabb orosz oligarcha halt meg váratlanul – ezúttal lezuhant a milliárdos helikoptere

Nagyvilág
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: Social media/e2w

Monaco területén történt a tragédia, melyben Vjacseszlav Taran és a helikopter tapasztalt pilótája vesztette el az életét.

Lassan már tényleg kimeríti a véletlen balesetek fogalmát az, ami az orosz milliárdosokkal történik. Már számolni sem érdemes, hirtelen hányan is költöznek a másvilágra furábbnál furább körülmények között. Volt, aki felakasztotta magát, miután kiírtotta a családját, volt, aki kiesett egy kórház ablakán, volt aki a jachtjáról esett a tengerbe és volt, aki úgy lett öngyilkos, hogy ötször hasba lőtte magát.

Nos, most újabb „véletlen” végzett Vjacseszlav Tarannal.  Az 53 éves orosz milliárdos – a Forex Club és a Libertex alapítója – egy rejtélyes helikopterbalesetben halt meg Monacoban. A Mirror információja szerint Taran kapcsolatban állt az orosz hírszerzéssel.

A furcsa körülményeket az is alátámasztja, hogy a svájci Lausanne-ból egy tapasztalt pilótával a Monacair H130-as helikopterén repülve egy másik utasnak is ott kellett volna lennie, de ő hirtelen lemondta az utazást. A milliárdos és a pilóta szörnyet halt, egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.