EUR: 371,06 Ft
USD: 348,05 Ft
CHF: 381,97 Ft
GBP: 429,95 Ft
RON: 74,68 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Természetes immunerősítés tavasszal (x)

Életmód
10perc.hu
2 éve
Szponzorált tartalom
Kiemelt kép: bioplazawebshop.hu

A mai, rohanó világunkban gyakran úgy érezhetjük, hogy eltávolodtunk a gyökereinktől: a természettől. Szerencsére már elérhetőek olyan webáruházak, ahonnan beszerezhetünk 100% bio, gluténmentes, vegán, hozzáadott ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes termékeket, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

A Bioplaza Webshop termékeit Németországban gyártják és rigorózus ellenőrzéseken esnek át, mielőtt a fogyasztókhoz kerülnek.

A pandémiás helyzet miatt a Bioplaza Webshop továbbra is üzemel, mi több: forgalom növekedést is tapasztalt. Ennek valószínüleg az oka, hogy a vásárlók minimalizálni próbálják a személyes találkozók számát, így gyakrabban rendelnek online, házhozszállítással és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a egészséges életmódra is, a több testmozgásra, a tudatos étrendre, de főleg az immunrendszerünk védelmére és erősítésére.

Gyógygombák, étrendkiegészítők, gyógyteák, fűszerek, tartós élelmiszerek, sőt: kozmetikumok széles választéka is megtalálható a a Bioplaza Webshopban.

Csomagokkal és kedvezményekkel is szoktak kedveskedni a vásárlóknak. Például most akciós a 4 az 1-ben immunerősítő csomag melyet így kedvezőbb megvásárolni, mint egyesével. Továbbá egy 35 000 Ft-os ajándékutalványt is mellékelnek a csomagba, melyet 20 000 Ft-nál nagyobb vásárlás esetén a zalakarosi Hotel Aphroditéban használhatnak fel a kedves vásárlók, 2022 végéig, bármikor! A közösségi médiában különösen aktívak: Facebook-on és Instagram-on is egyaránt, így érdemes a Bioplaza-s csapatot ezeken a felületeken is követni!

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos vigyáznunk magunkra: főleg az immunrendszerünk van nagy próbának kitéve. Jó tudni, hogy elérhetőek olyan, a testünk számára hasznos, természetes, bio, vegán és gluténmentes termékek is, mint amelyeket a Bioplaza Webshop is forgalmaz.