392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Tavaszias idő várható hétvégén

10perc.hu
2021. 02. 19.
Tavaszias idő várható hétvégén

Lesz, ahol köd, lesz, ahol a napsütés lesz az úr szombaton és vasárnap, ám az biztos, napközben stabilan tíz fok körül lesz az átlagos hőmérséklet.

Egyre inkább ráismerhetünk a tavasz közeledtére az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében. Néhol még a hétvégén is készülni kell ónos esőre, kezdetben havazásra is, de komoly hideg nem várható. A ködös tájakon néhol csak 3 fokig melegszik a levegő, de többfelé napsütés és 10 fok feletti maximumhőmérséklet lesz a jellemző.

Szombaton a délelőtti órákban főleg egy északnyugat-délkeleti sávban elszórtan fordulhat elő kisebb eső, délutántól már nem valószínű csapadék. Napközben az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A maximumok általában 7 és 14 fok között alakulnak, de a tartósabban felhős, párás részeken csak 3-6 fokig melegszik majd a levegő.

Vasárnapra virradóra sokfelé várható köd, de nagy része napközben feloszlik. Délelőtt kevesebb, délután több helyen hosszabb-rövidebb napsütés is várható, számottevő csapadék nem valószínű. A legmagasabb hőmérséklet általában 7 és 14 fok között alakul, de a tartósabban ködös helyeken csupán 3-6 fokot mérhetnek.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek