393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Sophia Loren újra a filmvásznon!

10perc.hu
2020. 12. 24.
Sophia Loren újra a filmvásznon!

Humanitárius díjjal tünteti ki a 86 éves Sophia Lorent a 25. Capri Hollywoodi Nemzetközi Filmfesztivál szervezői.

A 86 éves Sophia Loren 11 év után szerepelt ismét egy játékfilmben. Az Előttem az élet című regény nyomán forgatott produkcióban holokauszttúlélőt alakít, aki egykor prostituált volt. Amikor az idős asszony gondjaira bíznak egy szenegáli fiút, különös kapcsolat alakul ki a két súlyos traumákat elszenvedő ember között.

A filmet Loren egyik fia, Edoardo Ponti rendezte és világszerte a Netflix forgalmazza. Bár Olaszország a legjobb nemzetközi film Oscar-kategóriájába idén Gianfranco Rosi Notturno című dokumentumfilmjét nevezte, Loren alakítását sokan emlegetik a legjobb színésznő-kategória Oscar-esélyesei között. Emellett a film betétdala, az Io sí is jelölést kaphat a legjobb filmdalok Oscar-mezőnyében.



A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a december 26. és január 2. között zajló 25. Capri Hollywoodi Nemzetközi Filmfesztivált most először rendezik meg virtuális formában. Tony Renis, a fesztivál tiszteletbeli elnöke szerint az Előttem az élet a tolerancia, a megbocsátás és a szeretet meséje, ami világszerte megérinti a közönséget. Mint a lapban elmondta, a legendás Sophia Loren pedig ismét egy új, feledhetetlen karaktert formál meg csodálatos, díjra érdemes alakítással.

Főkép forrása:
Netflix

További cikkek