392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Partizan-bőrbe bújt szerb bűnözők kerültek rács mögé

10perc.hu
2021. 02. 05.
Partizan-bőrbe bújt szerb bűnözők kerültek rács mögé

Szervezett bűnözéssel, gyilkossággal, rablással, zsarolással és drogkereskedelemmel gyanúsítják azt a tizenhét embert, akit a szerb rendőrség fogott el a hírszerzés együttműködésével.

A szerb rendvédelmi szervek 17 embert fogtak el, akik a Partizan Beograd labdarúgó klub szurkolói csapatát használta fedőszervezetként. Az akciót követően átkutatták a Partizan futballcsapat irodáit. Ninoslav Cmolic, a rendőrség képviselője az esettel kapcsolatban kiemelte: az elfogottak "nem futballszurkolók, hanem bűnözők", akik a szurkolók közé vegyülve az elmúlt tíz évben szörnyű bűncselekményeket követtek el.



 Aleksandar Vulin belügyminiszter a közszolgálati televízió beszámolója szerint elmondta, Szerbia komoly ország, és nem engedi meg, hogy olyan szervezett bűnözői csoportok létezzenek az országban, amelyek azt hiszik, erősebbek az államnál, és gyilkolhatnak, kereskedhetnek, zsarolhatnak. Korábban Aleksandar Vucic államfő harcot hirdetett a szervezett bűnözés ellen, és a mostani akció is ennek a harcnak a része.

Főkép forrása:
BBC

További cikkek