EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

November végén rendezik a VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált Veszprémben

Kultúra
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: facebook.com/pannon.unifest

November végén rendezik a VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált Veszprémbe, az egy héten át tartó programsorozat lehetőséget kínál a fiatalok bemutatkozására hét művészeti ágban, esténként pedig kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

A fesztiválon ének, hangszeres zene, zenekari formáció, vers- és prózamondás, vers- és prózaírás, fotózás, festés és rajzolás terén mérhetik össze tehetségüket a fiatalok- tájékoztatta az MTI-t Deli Kitti, a fesztivál főszervezője.

A rendezvény első napján az előadói szekciókba jelentkezők mutatják be a produkciójukat, másnap a képzőművészeti alkotásokat mutatják be a fiatalok. November 26-án Süle Zsolt zenész önálló estjét hallgathatják meg az érdeklődők.

A fesztivál díjazottjai egyebek mellett lehetőséget kapnak kulturális rendezvényeken, kiállításokon való megmutatkozásra, a Tempevölgy Irodalmi folyóiratban való megjelenésre.

Jelentkezni a rendezvény honlapján lehet, november 6-ig. A középiskolás korosztálytól kezdve a fiatal felnőttekig bezárólag várják a jelentkezőket. A fesztiválon való részvétel ingyenes, de néhány esetben regisztrációhoz kötött - tette hozzá a programsorozat főszervezője.