EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Nagy és Gazdag nem játszik pénteken, ma újra vehetők jegyek a magyarok Eb-meccseire!

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: mlsz.hu

A Ciprus elleni találkozón még nem, de a jövő keddi, írek elleni felkészülési meccsen már pályára léphet a két középpályás.

Kisebb sérülés miatt sem Nagy Ádám, sem pedig Gazdag Dániel nem lép pályára pénteken a magyar labdarúgó-válogatottban a Ciprus elleni felkészülési mérkőzésen. Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak elmondta, hogy a két futballista a jövő keddi, Írország elleni meccsen már bevethető lesz.

„Kisebb sérülésük van, de az állapotuk nem súlyos, az Eb-szereplésük nincs veszélyben, az írek ellen már a csapat rendelkezésére állnak majd" - jelentette ki Rossi.

FIGYELEM! Ma 14.00-tól ismét lehet jegyeket venni az Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire. Vásárolni ezúttal is az UEFA felületén lehet, és a belépőket a jelentkezés sorrendjében értékesíti az UEFA. Mivel csak korlátozott számban érhetők el a belépők, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut.

A jövő pénteken kezdődő, részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott az Eb F csoportjában június 15-én kezdi a tornát a Puskás Arénában a címvédő portugálok ellen. Négy nappal később szintén Budapesten a világbajnok franciákkal találkozik az együttes, majd június 23-án, Münchenben a németek következnek.