EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Nagy a baj! Lemondta világ körüli turnéját, így Budapestre sem jön Céline Dion

Kultúra
10perc.hu
6 napja
Kiemelt kép: YouTube

Decemberben megosztotta a nyilvánossággal az 55 éves énekesnő, hogy a stiff-person-szindróma néven ismert betegséget diagnosztizáltak nála.

Először a pandémia hiúsította meg Céline Dion világ körüli turnéját, majd egy korábbi egészségügyi probléma utóhatásai miatt csúsztatta egy évvel a fellépéseit, amit decemberben ismét megtett, most viszont végleg lemondta Courage néven meghirdetett világ körüli turnéját az énekesnő, így a 2024. március 26-ára tervezett magyarországi koncertjét is törölték – számolt be minderről az Index.

Az 55 éves énekesnő továbbra is neurológiai rendellenességgel küzd. Decemberben megosztotta a nyilvánossággal, hogy a stiff-person-szindróma néven ismert betegséget diagnosztizáltak nála. Dion az Instagram-oldalán jelentette be, hogy „óriási csalódottsága” ellenére sem tudja befejezni turnéját, hozzátéve, hogy „nagyon keményen dolgozik azon, hogy visszanyerje az erejét”.

„Hatalmas csalódással kell bejelentenünk, hogy a mai napon lemondjuk a Courage World Tourt. Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást kell okoznom mindannyiótoknak. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a turnézás még akkor is nagyon nehéz lehet, ha 100 százalékos vagy” – írta a közösségi oldalán Celine Dion.