EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Michael B. Jordan a legdögösebb pasi

Nagyvilág
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: Instagram

A Creed: Apolló fia és a Fekete párduc sztárját választotta a legszexibb férfinak idén a People magazin.

Michael B. Jordan több mozisiker főhőse – Creed: Apolló fia, Fekete párduc és a Megálló – egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt popkulturális elismerést elnyerte. A 33 éves színész lett ugyanis 2020-ban a People Magazin szerint az idei esztendő legszexibb férfiúja. Maga a színész a bejelentéshez annyit fűzött hozzá, hogy „kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik.

Jordan gyermekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children, a hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.


Apolló Creed fiát alakítva a ringben is megállta a helyét    Fotó: Instagram


Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be olyan irányelveket, melyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak. A színész idén vette fel a kapcsolatot a Color of Change nonprofit antirasszista szervezettel, mellyel közösen antirasszista tartalmú és feketéket ábrázoló történeteket akarnak megfilmesíteni.