392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Megválasztották az Év Masszőreit!

10perc.hu
2022. 05. 23.
Megválasztották az Év Masszőreit!

Balogh Éva  és Mészáros Zsolt szerint egy jó masszőr nem csak masszíroz, hanem meg is hallgatja a páciensét.

Idén először rendezték meg az Év Masszőre versenyt Magyarországon. Az internetes szavazás során több ezer szavazat érkezett a jelöltekre. A szervezők női és férfi győztest is hirdettek: 2022-ben így a fehérgyarmati Balogh Éva és a budapesti Mészáros Zsolt vehették át az elismeréseket. A hiánypótló kezdeményezés ismeretterjesztés és a szakma előtti tisztelgés is egyben.

Az Év Női Masszőre Balogh Éva lett, aki Fehérgyarmaton él és dolgozik. A 38 éves édesanya csupán két éve dolgozik a szakmában, ami rövid idő alatt a hivatásává is vált. Jelenleg a reflexzónás arcmasszázs, a betegségkezelő-, izomregeneráló-, svéd-, thai-, frissítő- és nyirokmasszázs tudója.

A legtöbb szavazattal büszkélkedő férfi masszőr a 33 éves budapesti Mészáros Zsolt lett. Az Év Férfi Masszőre 2012-ben szerezte meg a Sportmasszőr végzettségét, majd 2013-ban Gyógymasszőr is lett. Mint mondja, már akkor tudta, hogy erre a szakmára, mint hivatásra fog tekinteni. Pedig gyermekkorában orvos szeretett volna lenni, de nem bánta meg, hogy a masszázs felé sodorta az élet.

Főkép forrása:
Sara Beauty Spa

További cikkek