392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Legyen alap a laptop!

10perc.hu
2020. 11. 24.
Legyen alap a laptop!

Jótékonysági akciót indított útjára a Salonic – Az új naptárad csapata: tanulásra még alkalmas laptopokat gyűjtenek, hogy eljuttassák azokat a rászoruló családoknak.

Itt az ideje, hogy a tanulásra még alkalmas, de a szekrény mélyén szunnyadó laptopok útnak induljanak olyan diákokhoz, akiknek ez most nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetben kialakult online oktatásban tanulmányaikat folytatni tudják. A kezdeményezéshez a 10perc.hu is csatlakozik, és a Salonic meglévő és leendő partnereivel összefogva, reméljük összegyűlik minél több fiókban lapuló, "hátha jó lesz még valamire" laptopot, hogy azokat a szervezők eljuttassák olyan gyerekek részére, akik a jelenlegi helyzetben nagy nehézségek árán tudnak csak részt venni az oktatásban.



Szeretnénk összekötni a felajánlásokat és az igényeket, így bátorítunk mindenkit, hogy jelezze, ha tud olyan családot, alapítványt, akiknek nagy szükségük lehet a felajánlásra. A szervezők a hozzájuk eljuttatott gépeket rendbe rakják, és úgy adják tovább azoknak, akiknek most nagy szükségük van rá.

Kérjük, jelezzék felajánlásaikat a segitunk@salonic.hu e-mail címen, és felveszik Önökkel a kapcsolatot. A szervezők közösségi oldalukon folyamatosan tájékoztatnak mindenkit, hogy hogyan haladnak és kikhez tudták már eljuttatni a felajánlásokat!

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek