393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Légy humoros, és sikeres leszel az ismerkedésben

10perc.hu
2022. 11. 09.
Légy humoros, és sikeres leszel az ismerkedésben

Ugyanakkor a hosszú távú kapcsolatokat kereső férfiaknak a nagylelkűség és az elköteleződési hajlandóság jeleit kell mutatniuk.

A Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem (NTNU), valamint a Bucknell Egyetem és a New York-i Állami Egyetem kutatói 1000 norvég és amerikai diák segítségével vizsgáltak 40 különböző flörtölési technikát, melyek közül egy kiemelkedően jól teljesített, ez pedig a humor.

Egy teljesen ingyenes és működőképes flörtölési technikát azonosítottak a kutatók, ami szinte minden alkalommal működhet. A kísérlet során 1000 norvég és amerikai diákot kértek meg, hogy értékeljék 40 különböző típusú flörtölés hatékonyságát mind a hosszú, mind a rövid távú kapcsolatokban.

„Az egyéni életkor, vallásosság, extrovertáltság, személyes vonzerő és a rövid távú szexuális kapcsolatok preferenciái közötti különbségek alig vagy egyáltalán nem befolyásolták azt, hogy a válaszadók mennyire tartották hatékonynak a különböző flörtölési taktikákat" - jegyezte meg Mons Bendixen a kutatásban részt vevő professzorok egyike.


Akik nem biztosak a flörtölési készségeikben, mindenképp ajánlott a belső humor előkeresése      Fotó: Freepik


A kutatás azt is leszűrte, hogy a hosszú távú kapcsolatokat kereső férfiaknak a nagylelkűség és az elköteleződési hajlandóság jeleit kell mutatniuk - olvasható a Ladbible oldalán.

Viszont a humor, mindentől hatásosabbnak mutatkozott.

"Az emberek azt gondolják, hogy a humor, vagy az, hogy megnevettessenek egy másik embert, a leghatékonyabb azoknál a férfiaknál, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek.- ecsetelte Kennair az NTNU Pszichológiai Tanszékének professzora, majd hozzátette: "Ez azoknál a nőknél a legkevésbé hatásos, akik egyéjszakás kalandot keresnek. De a másik viccein nevetni vagy kuncogni hatékony flörtölési taktika mindkét nem számára."

Azoknak, akik nem biztosak a flörtölési készségeikben, mindenképp ajánlott a belső humor előkeresése és alkalmazása.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek