392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Különleges svédasztal várja kutyánkat!

10perc.hu
2021. 09. 01.
Különleges svédasztal várja kutyánkat!

Szeptember 25-én rendezik meg azt a találkozót, ahol a kedvenceink egyidejűleg kóstolhatnak meg számos különböző ételfajtát.

Minden gazdi ismeri a jelenséget: a kutya vagy cica megszaglássza a drágán megvett, speciális tápot, aztán többé rá se néz, a pénzünk pedig megy a kukába. Épp az ilyen helyzeteket segít elkerülni az első olyan rendezvény, ahol a kedvenceink egyidejűleg kóstolhatnak meg számos különböző ételfajtát. Mindezt márkák befolyásától függetlenül.

Fári Tamás, az allatiboldog.hu alapítója és a „kutyáknak szóló svédasztal” megálmodója és az esemény szervezője a 10perc.hu kérdésére elmondta, a rendezvényre jelentkező kutyatulajdonosoknak a weboldalon kell jelentkezniük, majd kiválaszthatják, milyen eledeleket szeretnének megkóstoltatni a kedvencükkel.



Ezután a szervezők beszerzik a 30-40 legnépszerűbb ételt, amelyek közt a szuperprémiumtól a gazdaságos termékekig rengeteg márka lesz elérhető. Ezeket gondosan kiporciózva, kategóriák szerint elosztva próbálhatják végig a kutyusok szeptember 25-én a Zuglói Sportpályán. (1141 Budapest, Mogyoródi út 130.)

„Ezzel a módszerrel egyrészt kiválasztható az a táp, ami a legjobban ízlik a kutyának, másrészt megspórolható az a 20-30 ezer forint, amit elköltenénk csak arra, hogy feltérképezzük a kedvencünk ízlését. Itt nem lesz semmilyen rizikó, hiszen egyfajta sortimentként feltálalva próbálhatja végig a különféle tápokat” - mondta Fári, aki hozzátette, kutyusonként 4-5 terméknél többet ne akarjanak a gazdik a kutyáikkal kipróbálni.



A svédasztalnál külön csoportba osztják a kistestű, nagytesű, sterilizált, idős, kölyök, illetve lakásban élő ebeket, de a valamilyen betegséggel vagy érzékenységgel küzdőket is. Minden kategóriát saját választék vár, így az a kockázat sem áll fenn, hogy a négylábúak esetleg túlennék magukat. Megkóstolható sokféle vitamin, jutalomfalat és rágóka is.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek