393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Király Viktor humorral vegyített sértettséggel vette tudomásul, hogy kimaradt a Voice zsűrijéből

10perc.hu
2023. 05. 04.
Király Viktor humorral vegyített sértettséggel vette tudomásul, hogy kimaradt a Voice zsűrijéből

Az énekes reakciója mindenkit meglepett, miután bejelentette, hogy csinál egy saját Voicet.

Király Viktor rajongói teljesen meg voltak győződve arról, hogy az énekest a The Voice magyarországi visszatérésében láthatják majd a coachok közt. Viktor végül mégsem fog zsűrizni a tehetségkutatóban, ugyanis kiderült, kik lesznek a The Voice visszatérő évadában a zsűritagok.

Miklósa Erika, Trokán Nóra, Manuel és Curtis egyengetik majd az amatőr tehetségek útjait a műsor során, utóbbinak bakancslistás vágya volt, hogy mentori szerepben is megmutathassa magát, így sírva is fakadt a felkérésnél – írta a Blikk. Sokáig azt pletykálták, hogy Király Viktor mindenképpen helyet kap majd a zsűriben, ugyanis 2015-ben az amerikai szériában ő is indult versenyzőként és egészen az élő show-ig jutott.

De hiába a találgatások, az énekes mégsem fog ítészként feltűnni a tehetségkutatóban. Erre pedig humorosan reagált is a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában. „Nem baj, majd csinálok egy saját Voicet! Jelentkezni nálam. Egyébként meg gratula mindenkinek” – olvasható a történetében. Azt viszont nem árulta el, hogy a csatorna végül miért nem mellette tette le a voksát.

Főkép forrása:
Facebook/Király Viktor

További cikkek