393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Két új szabadtéri mozi nyit Budapesten

10perc.hu
2021. 06. 10.
Két új szabadtéri mozi nyit Budapesten

Mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Mi lehet hangulatosabb, mint egy teraszon eltöltött este a barátainkkal, üdítőt kortyolgatva a vetítővászon előtt? Szerencsére ez a nyár sem telik moziélmények nélkül, a szabadtéri filmnézés pedig jóval rugalmasabb lehetőségeket kínál, mintha a négy fal közt élveznénk a vetítést.

Ráadásul a négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak mindenkit egy-egy jó film erejéig.



A teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja majd. Ráadásul egyedülálló airscreent használnak, és ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is.

A filmkínálat is csábító, hiszen június 14-én például két Tarantino alapfilm, a Ponyvaregény és az Alkonyattól pirkadatig is vetítésre kerül, míg másnap ingyenesen vetítik a KULTIK Teraszon Magic Mike-ot a KULTIK Köki teraszon a Mamma Miát is. De természetese premierfilmek is vetítésre kerülnek, mint például a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, a Sokkal több mint testőr 2, A nagy visszatérők vagy épp az Egy igazán dühös ember.

Főkép forrása:
Kultik Terasz

További cikkek