Mai névnap:

Két új szabadtéri mozi nyit Budapesten

10perc.hu
1 hete
Kiemelt kép: Kultik Terasz

Mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Mi lehet hangulatosabb, mint egy teraszon eltöltött este a barátainkkal, üdítőt kortyolgatva a vetítővászon előtt? Szerencsére ez a nyár sem telik moziélmények nélkül, a szabadtéri filmnézés pedig jóval rugalmasabb lehetőségeket kínál, mintha a négy fal közt élveznénk a vetítést.

Ráadásul a négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak mindenkit egy-egy jó film erejéig.


A filmkínálat is csábító, hiszen június 14-én például két Tarantino alapfilm, a Ponyvaregény és az Alkonyattól pirkadatig is vetítésre kerül, míg másnap ingyenesen vetítik a KULTIK Teraszon Magic Mike-ot a KULTIK Köki teraszon a Mamma Miát is    Fotó: Kultik Terasz


A teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja majd. Ráadásul egyedülálló airscreent használnak, és ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is.

A filmkínálat is csábító, hiszen június 14-én például két Tarantino alapfilm, a Ponyvaregény és az Alkonyattól pirkadatig is vetítésre kerül, míg másnap ingyenesen vetítik a KULTIK Teraszon Magic Mike-ot a KULTIK Köki teraszon a Mamma Miát is. De természetese premierfilmek is vetítésre kerülnek, mint például a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, a Sokkal több mint testőr 2, A nagy visszatérők vagy épp az Egy igazán dühös ember.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés