393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Keszthelyi Vivien F3-as bajnokcsapattal tesztel

10perc.hu
2021. 03. 10.

A 20 éves magyar pilóta azzal a Team Motoparkkal dolgozik együtt, ahol korábban a friss F1-es pilóta, Yuki Tsunoda versenyzett.

Keszthelyi Vivien tovább folytathatja 2021-ben is a felkészülését a Forma 3-as kategóriában. Jelenleg a Team Motorpark legújabb fejlesztésű Dallara 320-as versenyautójával tesztel. Maga az autó a legjobb aerodinamikával és a legnagyobb leszorítóerővel rendelkezik a Formula 3 kategóriákban, és jelenleg Európában az Euroformula Open bajnokságban fut, ahol tavaly a csapat nem talált legyőzőre. Hogy nem akárkik fordultak meg a Team Motorparknál, azt bizonyítja, hogy korábban az ő versenyzőjük volt az idén már az F1-ben, az Alpha Tauri pilótájaként rajthoz álló Yuki Tsunoda.

„A lehetőség adott, már csak a magyar cégeken múlik, hogy a teszteket egy teljes bajnoki szezon is követ. Ugyanis az ő segítségük nélkül nem tudjuk előteremteni a versenyzéshez szükséges anyagi hátteret. Az eddigi eredményeim miatt kaptam a tesztelési esélyt, és az eddigi, nemzetközi szponzoraim kitartanak mellettem. Folynak a tárgyalások, és abban reménykedem, hogy rövidesen bejelenthetjük, mi lesz velem 2021-ben” – jelentette ki Keszthelyi Vivien.

Főkép forrása:
Team Motorpark

További cikkek