393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kamionos balesetek nehezítik a reggeli csúcsot

10perc.hu
2021. 12. 01.
Kamionos balesetek nehezítik a reggeli csúcsot

Az ország több pontján egyre nagyobb a torlódás, míg a csanádpalotai határátkelőn már kora reggel több mint öt kilométeres sorban várakoznak a kamionok.

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 140-es km-nél egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A sérült járművek a leállósávon vesztegelnek, a bámészkodók és a helyszínelők miatt egyre nagyobb a dugó.

Ugyancsak jelentősen megnövekedett az útidő az M44-es autóúton, mert Kardos térségében egy kamion a védőkorlátnak ütközött. A baleset miatt a Kecskemét felé a 83-as km-nél a külső sávot elkerítették.

Solymáron, a Hidegkúti út elején a benzinkútnál két autó karambolozott. A 14-es km-nél a fél útpályát lezárták, ez okozza a torlódást. Házfalnak ütközött egy kamion Vas megyében, Halogy település belterületén, a Petőfi utcában. Helyben terelik el a járműveket, aki csak teheti, kerülje el a helyszínt.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor hossza a leállósávon már kora reggel meghaladta az 5 km-t.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek