EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Kamionos balesetek nehezítik a reggeli csúcsot

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Az ország több pontján egyre nagyobb a torlódás, míg a csanádpalotai határátkelőn már kora reggel több mint öt kilométeres sorban várakoznak a kamionok.

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 140-es km-nél egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A sérült járművek a leállósávon vesztegelnek, a bámészkodók és a helyszínelők miatt egyre nagyobb a dugó.

Ugyancsak jelentősen megnövekedett az útidő az M44-es autóúton, mert Kardos térségében egy kamion a védőkorlátnak ütközött. A baleset miatt a Kecskemét felé a 83-as km-nél a külső sávot elkerítették.

Solymáron, a Hidegkúti út elején a benzinkútnál két autó karambolozott. A 14-es km-nél a fél útpályát lezárták, ez okozza a torlódást. Házfalnak ütközött egy kamion Vas megyében, Halogy település belterületén, a Petőfi utcában. Helyben terelik el a járműveket, aki csak teheti, kerülje el a helyszínt.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor hossza a leállósávon már kora reggel meghaladta az 5 km-t.