393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Kalapács alatt a Villa Firenze

10perc.hu
2021. 01. 10.

Árverésre bocsátják az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a kikiáltási ár 160 millió dollár.

Nem mindennapi árverést tart január 26-án a Concierge Auctions. A toptenrealestatedeals.com információja szerint 160 milliós kikiáltási áron kalapács alá kerül az Egyesült Államok legdrágább magáningatlana. A Villa Firenze Los Angeles legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, egy több mint 4 hektáros birtokon épült. A 13 hálószobás ingatlanhoz – amely ma már 10 hektáron terül el – több fürdőszoba, valamint óvilági stílusú kandallók és széles folyosók tartoznak, míg a pazarul parkosított kertben természetesen szökőkút, medence és teniszpálya is található, valamint egy emeletes vendégház.


A Villa Firenze Los Angeles legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, egy több mint 4 hektáros birtokon épült    Fotó: Hilton & Hyland


Az álomotthon új gazdája majd a szomszédságra sem panaszkodhat. Ugyanis olyan hírességek élnek a környéken, mint például Denzel Washington, Sylvester Stallone, Mark Wahlberg vagy éppen számos gazdag üzletember. Valamennyiüket meghívhatja majd a házavatóra, hiszen legalább 30 autó számára alkalmas parkoló is található az ingatlanban.

Főkép forrása:
Fotó: Hilton & Hyland

További cikkek