EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Jeremy Clarkson bocsánatot kért miután azt mondta, sejtszinten gyűlöli Meghan Markle-t

Nagyvilág
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: Wikimedia Commons/Petr Magera

Elnézést kért Jeremy Clarkson a Meghan Markle-ről írt gyűlölködő cikke miatt.

Twitteren oldalán kért bocsánatot a Top Gear egykori műsorvezetője, Jeremy Clarkson miután a Meghan Markle-ről szóló gyűlölködő cikke komoly vihart kavart - írja a Sky News.

"Éjjelente forgolódom az ágyban, csikorgatom a fogaimat, és arról a napról álmodozom, amikor végre meztelenül vezetik végig az Egyesült Királyság összes utcáján, miközben azt kiabálják rá, hogy »Szégyelld magad«, és ürülékkel dobálják meg."

– írta a cikkben Clarkson, majd azt is hozzátette még, hogy szerinte az ő korosztályának többsége is hasonlóan vélekedik Harry herceg feleségéről.

Clarkson leginkább azért a kijelentésért kért elnézést, hogy reméli egy nap Meghan Markle-nek is meztelenül kell végig vonulnia az utcán, miközben a tömeg a „szégyen” szót üvöltözi – ahogy azt Cersei Lannister is tette a Trónok Harca történetben.

„Oh egek, ezt jól elrontottam. A Meghanről szóló cikkemben tettem egy utalást a Trónok harca egyik jelenetére, és ez balul sült el. Szörnyű mennyi fájdalmat okoztam, a jövőben óvatosabb leszek” – írta a The Grand Tour műsorvezetője Twitter bejegyzésében.


A cikk saját családja körében sem aratott osztatlan sikert, ugyanis lánya, Emily Clarkson is elhatárolódott édesapjától és a cikkben tett kijelentéseitől.

„Tisztázni akarom, hogy elfogadhatatlannak tartom mindazt, amit apám írt Meghan Markle-ről, és továbbra is azok mellett állok, akik az online gyűlöletkeltés célpontjaivá válnak” – írta Emily Clarkson.

A Sun azóta el is távolította a cikket honlapjáról, ami Clarkson kérése volt.