EUR: 385,03 Ft
USD: 356,11 Ft
CHF: 388,26 Ft
GBP: 437,87 Ft
RON: 77,82 Ft
RSD: 3,28 Ft

Mai névnap:

Immár hetven fellépő neve ismert az idei Sziget Fesztiválon!

Kultúra
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Sziget Fesztivál

A tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár Justin Bieber, a világ legjobb dj-i közé tartozó skót Calvin Harris, valamint az ausztrál Tame Impala is ott lesz az augusztus 10-15. között rendezendő fesztiválon.

A korábban bejelentett negyven fellépő – például az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings of Leon, a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi – mellett újabb mintegy harminc előadó koncertje került az idén, augusztus 10. és 15. között rendezendő Sziget Fesztivál programjába.

A szervezők bejelentették, hogy itt lesz többek között a tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár, Justin Bieber, de érkezik a világ legjobb dj-i közé tartozó skót Calvin Harris, aki a 2014-es Sziget fesztivál záróbuliján adott műsort, valamint itt tartja meg lemezbemutatóját az ausztrál Tame Impala.


Idén ott lesz a fellépők között Justin Bieber   Fotó: Justice World Tour

Az idei Szigeten több frissen megjelent albumot promotálnak, például a legígéretesebb tehetségek közé tartozó Sam Fender, aki az idei Brit Awards-on a legjobb brit alternatív/rock előadó díját nyerte el, de szintén új lemezzel, a 2021-ben megjelent Therapy című anyaggal érkezik a szintén brit Anne-Marie.