393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Hogyan adjuk le a plusz kilókat kevesebb, mint 3 hét alatt? (x)

10perc.hu
2021. 02. 04.
Szponzorált tartalom
Hogyan adjuk le a plusz kilókat kevesebb, mint 3 hét alatt? (x)

Év elején szinte mindenki fejében megfogalmazódik a gondolat, miszerint az új évben életmódot vált, végre leadja a plusz kilókat, és tiszta lappal indul.

Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy hiába a nagy elhivatottság, csak kevesen képesek elérni az ambiciózusan kitűzött célt. Sokszor hiányzik a kellő motiváció, a segítség vagy a megfelelő eszköz.

Az Eat Natural termékeket Franciaországban gyártják, alapjuk pedig prémium, - azaz magas minőségű - tejsavó és növényi fehérje (szója) kombinációja. A terméket Magyarországon, 2019 óta a Felix Promotion Kft forgalmazza.

Az Eat Natural protein alapú diétás csomagjai segíthetnek leküzdeni az akadályokat, és elérni az áhított sikert. A legjobb az egészben, hogy nincs is másra szükség, mint az Eat Natural fehérje tartalmú termékeire, és saját kitartásunkra!

Eat Natural protein alapú diéta
Az Eat Natural diéta középpontjában a prémium fehérje alapú termékek állnak. Miért pont a proteineknek jutott ez a kiemelt szerep? Azért, mert ezek elengedhetetlen mozgatórugói testünknek. Szervezetünkben szinte minden folyamathoz hozzájárulnak, így oda kell figyelnünk ezek megfelelő bevitelére.

Szervezetünk működéséért másik két tápanyag is felel: a szénhidrátok és a zsírok. A fehérje diéta során a normál táplálkozási ajánlásokhoz képest az emeltebb fehérjebevitelen van a hangsúly a másik két tápanyag rovására. A diéta során tehát a magas fehérje és alacsony szénhidrát- illetve zsírtartalmú ételek dominálnak.

Itt azonban meg kell állnunk egy pillanatra. Bizonyára sokakban felmerült a kétely, hogy a bizonyos tápanyagok megvonása éhezéshez, koplaláshoz vezethet, mint sok másik fogyókúrás program esetében. Az EatNatural termékekből alacsony szénhidrát-, zsír- és kalóriatartalmú, magas fehérjetartalmú, ugyanakkor igen laktató és ízletes ételek készíthetők. Így a fogyás finom ételek fogyasztásával és jó közérzettel történik. Tehát ha 19 napon át követjük a diéta előírásait, gond nélkül megszabadulhatunk a zavaró plusz kilóktól.

Mi történik a diéta után?
Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a fogyás egy tudatos folyamat. Fontos, hogy a 19 napos program végén ne térjünk vissza régi étkezési szokásainkhoz, hiszen nem ezért dolgoztunk közel 3 héten keresztül. Érdemes a kezdeti szigorítás után fokozatosan visszaépíteni a szénhidrátokat és zsírokat is a táplálkozásunkba, kiemelt figyelmet fordítva ezek minőségére!

Apránként bővítsük az adagjainkat, emeljünk be az étrendünkbe egyre több lassan felszívódó szénhidrátot és egészséges, telítetlen zsírsavat, miközben továbbra is figyeljünk a megfelelő fehérjebevitelre. Ha szeretnénk, hogy a magas fehérjebevitel megtegye a hatását, a 19. nap után ajánlatos valamilyen sportba belekezdeni, így érhetjük el az áhított feszes, fitt alakot.

Az EatNatural diétás programja egyszerű, követhető, és eredményes. A komplett fehérje diéta után a termékek egyesével is fogyaszthatók, akár nassolás, akár teljes értékű étkezés céljából. Az Eat Natural tehát megadja a kezdeti lendületet az életmódváltás és a tudatos fogyás felé, a többi pedig csak akaraterő kérdése.

A diétás csomagok megtalálhatók az eatnatural.shop oldalon!

Főkép forrása:
canva.com

További cikkek