393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ha jót akarsz magadnak, hétfőn nem utazol vonattal Ausztriába

10perc.hu
2022. 11. 27.
Ha jót akarsz magadnak, hétfőn nem utazol vonattal Ausztriába

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) teljes hálózatán 0-tól 24 óráig szünetelni fog a vonatközlekedés, az osztrák társaság pótlóbuszokat sem szervez indítani.

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait. Hétfőn 0-tól 24 óráig az ÖBB teljes hálózatán szünetelni fog a vonatközlekedés, az osztrák társaság pótlóbuszokat sem szervez. Már vasárnap este is lehet forgalmi változásokra számítani Ausztriában, illetve az onnan közlekedő EuroNight vonatoknál is.

A MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatai az eredeti menetrendjük szerint, de csak Hegyeshalom, illetve Szentgotthárd határállomásokig közlekednek, és onnan indulnak vissza Budapestre.

A Hegyeshalom állomáson át közlekedő bécsi elővárosi vonatok osztrák területen nem közlekednek, az EuRegio vonatok ezért csak Győr és Hegyeshalom között járnak. A Hegyeshalomból induló bécsi elővárosi vonatok is a teljes útvonalukon kimaradnak a menetrendből.

Főkép forrása:
ÖBB
Címkék:
#Ausztria

További cikkek