395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gyönyörködni akarsz Budapest látványosságaiban a Halászbástyáról? Fizess érte!

10perc.hu
2023. 03. 16.

Kizárólag az állami és nemzeti ünnepeken – március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án – lesz díjmentes a belépés a Halászbástya felső kilátószintjére.

Aki tegnap nem ment fel a Budai Várba, és nem nézett szét a Halászbástya kilátószintjéről, az immár mindezt csak pénzért teheti meg. Ugyanis 2023. március 16-tól december 23-ig belépődíjat kell fizetni a Halászbástya felső kilátószintjének látogatásakor – értesült az Énbudapestem. A Halászbástya közelében egy jegykiadó berendezést állítottak üzembe, amely több nyelven, a magyar mellett többek között angolul, németül és spanyolul is információt szolgáltat a turistáknak.

Mától a teljes árú jegy 1200 forint, míg a kedvezményes, 600 Ft-os jegyet a 14 év alatti gyermekek és a diákigazolvánnyal rendelkező diákok, valamint Magyarország és az Európai Unió tagországainak nyugdíjas állampolgárai vásárolhatják meg. Kizárólag az állami és nemzeti ünnepeken – március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án – lesz díjmentes a belépés a Halászbástya felső kilátószintjére.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek