393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Gyilkos kakasviadal – a késekkel felfegyverzett baromfik embereket öltek

10perc.hu
2023. 01. 19.
Gyilkos kakasviadal – a késekkel felfegyverzett baromfik embereket öltek

Általában csak a madarak számára halálos ez a „sport”, de most két férfi is elvérzett, mert a megvadult kakasok megvágták őket a lábukra erősített késekkel.

A Makar Sankranti nevű hindu fesztivált próbálták volna ünnepelni az illegális játéknak számító kakasviadallal Indiában. Az RTL Híradó riportja szerint az országban 2018-ban tiltották be a kakasviadalokat, de azok még mindig hagyománynak számítanak az ország délkeleti felén.

Most tragédiával végződött az esemény, ugyanis meghalt két férfi egy indiai kakasviadalon, mert halálra szurkálták őket a késsel felfegyverzett baromfik – írta a New India Express. Az egyik férfit a saját kakasa ölte meg, miközben ő késeket próbált rögzíteni az állat lábához azért, hogy azokkal majd a rivális kakast küldja a túlvilágra.

A kakast megijesztette a körülöttük tomboló tömeg, így felfelé reppent, hosszú és mély vágást ejtve a férfi lábán, aki elvérzett. Egy másik férfi a közönség soraiban állt, amikor egy madár a tömegbe repült, és a karján ejtett vágást. Ő is elvérzett.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek