EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Gyilkos kakasviadal – a késekkel felfegyverzett baromfik embereket öltek

Nagyvilág
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Pixabay

Általában csak a madarak számára halálos ez a „sport”, de most két férfi is elvérzett, mert a megvadult kakasok megvágták őket a lábukra erősített késekkel.

A Makar Sankranti nevű hindu fesztivált próbálták volna ünnepelni az illegális játéknak számító kakasviadallal Indiában. Az RTL Híradó riportja szerint az országban 2018-ban tiltották be a kakasviadalokat, de azok még mindig hagyománynak számítanak az ország délkeleti felén.

Most tragédiával végződött az esemény, ugyanis meghalt két férfi egy indiai kakasviadalon, mert halálra szurkálták őket a késsel felfegyverzett baromfik – írta a New India Express. Az egyik férfit a saját kakasa ölte meg, miközben ő késeket próbált rögzíteni az állat lábához azért, hogy azokkal majd a rivális kakast küldja a túlvilágra.

A kakast megijesztette a körülöttük tomboló tömeg, így felfelé reppent, hosszú és mély vágást ejtve a férfi lábán, aki elvérzett. Egy másik férfi a közönség soraiban állt, amikor egy madár a tömegbe repült, és a karján ejtett vágást. Ő is elvérzett.