393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Gundel Takács Gábor: „Most mi vagyok én? Libsi, komcsi vagy jobbos? Esetleg szélsőjobbos?”

10perc.hu
2023. 01. 08.
Gundel Takács Gábor: „Most mi vagyok én? Libsi, komcsi vagy jobbos? Esetleg szélsőjobbos?”

Az utóbbi időben sok támadás érte a műsorvezetőt, aki nem a különböző közösségi oldalakon szeretné eladni magát a közönségnek.

Gundel Takács Gábor az ország egyik legkedveltebb műsorvezetője, ám volt idő, amikor sok bántás érte. Mint ismert, a műsorvezető szabadúszóként dolgozik már hosszú évek óta, és nagyon élvezi, hogy csak olyan műsorokat kell elvállalnia, amiket tényleg magának érez – írta az atv.hu.

"58 éves vagyok, elfogadtam, hogy az én életemben ez így működik, és úgy döntöttem, nem fogok azon görcsölni, hogy kellek-e vagy sem. Mindig vannak új feladatok, most például három év után megkeresett a TV2, hogy forgassunk újra Áll az alkut. Az ATV-től is megtaláltak, amikor szerettek volna egy klasszikus kvízműsort készíteni, ez lett a Géniusz” – számolt be arról Gundel Takács Gábor, hol lehet majd legközelebb látni.


Örömmel vállalta el a Géniusz folytatását    Fotó: ATV


A műsorvezetőt sok támadás érte, amikor újra szóba állt a TV2-vel, ám erről is meg van a véleménye.

„Ha én az RTL Klubon közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni? Én egy televíziós vagyok, aki a televíziózással is szeretne foglalkozni. Amíg a politika az én napi munkámba nem szól bele, addig én ezt tudom vállalni. Mégpedig jó lelkiismerettel" - árulta el a nlc.hu-nak.


A műsorvezetőt sok támadás érte, amikor újra szóba állt a TV2-vel, és újra ő lett az Áll az alku házigazdája     Fotó: TV2


Mint mondta, abban hisz, hogy akinek van füle rá, az meghallja, amit mond, és nem szeretné hajtani az újabb és újabb megnyilvánulási lehetőségeket.

"De ha van olyan mondandóm, amit érdemesnek tartok elmondani ezeken a platformokon, magam is használom, és kísérletezem velük” – szögezte le Gundel Takács Gábor, abban bízva, hogy úgy is kíváncsiak rá az emberek, hogy nem adja el magát a különféle közösségi oldalakon, mint például a TikTok.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek