393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

A fürdőszoba éke: szappan 800 ezerért

10perc.hu
2021. 02. 15.
A fürdőszoba éke: szappan 800 ezerért

Arannyal, gyémánttal, olívaolajjal és organikus mézzel készül a világ legdrágább szappanja, melyért 2800 dollárt kell kifizetni.

Hányszor szeretnék azt hallani a hölgyek, hogy szívük választottja aranyban és gyémántban fürdetné őket. Nos, ez ma már nem elképzelhetetlen az odditycentral.com híre szerint, ugyanis a libanoni Tripoliban található Khan Al Saboun szappangyár különféle luxusszappanokat és bőrápoló termékeket készít. Mint például a világ jelenleg legdrágább szappanát, amit 2013-ban gyártottak le először, és amiért 2800 dollárt, azaz, több mint 800 ezer forintot kell kifizetni.

Gondoljunk csak bele, milyen érzés lehet 17 gramm 24 karátos aranyat, néhány gramm gyémántport, tiszta olívaolajat, organikus mézet, érlelt oudot (folyékony aranyat) és datolyát tartalmazó szappannal esténként a kádba ülve lemosni a testünket, majd az egészet lassan leengedni a fürdővízzel együtt. Mindenesetre a cégvezető, Amir Hasen szerint ez a szappan egyáltalán nem árt a bőrnek, ráadásul használata különleges hatással van a lélekre. Na, ebben biztosak vagyunk…

Főkép forrása:
Unsplash

További cikkek