392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Folytatódik a pedagógusok megalázása: 3000 forint jutalmat kaptak a tankerülettől egy II. kerületi iskola dolgozói

10perc.hu
2022. 12. 09.
Folytatódik a pedagógusok megalázása: 3000 forint jutalmat kaptak a tankerülettől egy II. kerületi iskola dolgozói

A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 72 pedagógusa és technikai dolgozója 216 ezer forintot kapott összesen, amit egységesen jótékonysági bejglizésre ajánlottak fel.

Most már szinte biztos lehet abban mindenki, hogy a tankerületek vezetői direkt alázzák meg az irányításuk alá került iskolák pedagógusait. A múltkor már megírtuk, hogy miközben tíz tankerületi vezető is kétmillió forint feletti jutalmat kapott, addig egy Gyöngyös melletti iskola 23 fős tanári karának összesen 50 ezer forint jutott év végi jutalomként.

Most a főváros egyik tankerülete döntött úgy, hogy nagylelkűen 216 ezer forintot ad a II. kerületi Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 72 dolgozójának – természetesen összesen, nem pedig fejenként. Ez – ha abszolút igazságosan osztják fel – 3000 forintot jelent dolgozónként…

Joggal érzik megalázónak egy II. kerületi iskola dolgozói, hogy 3000 forintnyi jutalmat kaptak a tankerülettől – írta Facebook-bejegyzésében Őrsi Gergely, a kerület polgármestere.



Az RTL Híradójának az érintettek elmondták, mind a 72 dolgozó úgy döntött, hogy ezt a hatalmas összeget jótékonysági célra ajánlják fel: bejglizést szerveznek, aminek bevételével gyermekotthonokat és gyermekek továbbtanulását segítik.

A bejglizéssel kiegészült jótékonysági teázásra és Luca-napi búzaültetésre vasárnap 15 órától kerül sor a II. kerületben, a Közösségi Liget Gyarmati Dezső Uszoda felőli bejáratánál.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek