392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Folytatódik az Omega története! Már keresi az új tagokat a menedzser

10perc.hu
2022. 05. 03.
Folytatódik az Omega története! Már keresi az új tagokat a menedzser

Nem emlékzenekar lenne az együttesből, hanem amelyik a lehető legjobban eljátssza élőben a legnagyobb slágereket a közönségnek.

Vélhetően nem sokan gondolták, hogy Kóbor János tavaly decemberi halálát követően még valaha valakinek eszébe jut, hogy folytatódjon az Omega története. Ugyanis Meckyn kívül Benkő László és Mihály Tamás is eltávozott már közülünk, ráadásul Molnár György Elefánt súlyos betegséggel küzd, nemrég operálták.

Ám a kultikus zenekar menedzsere, Trunkos András nem nyugszik bele abba, hogy lezárja az Omega életművét, és új tagokkal kiegészítve, Omega Testamentum néven tovább vinné a legendát. Már konkrét nevek is felmerültek, kik is csatlakoznának a dobos, Debreczeni Ferenc mellé. Például a korábbi kisegítő gitáros, Szöllőssy Kata, vagy a Kőbányai Zeneiskola igazgatóhelyettese, a gitáros Maróthy Zoltán.

– Semmiképpen nem tribute, azaz emlékzenekart csinálok az Omegának. Összerakok úgy öt embert, vagy ha kell, többet is, akik az Omega-életműből a legnagyobb klasszisokat játsszák az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis albumokról, illetve a Meckyvel nemrég közösen elkészített Testamentum című lemezről – árulta el a Blikknek Trunkos.



A menedzser elárulta, fogalma sincs arról, ki lesz az énekes. Olyan énekes kell szerinte, aki nem is akar hasonlítani Kóbor Jánosra, mert rá nem is lehet. Egy nagyon jó énekes kell, akivel újrafogalmazzák a nótákat.

„Ugyan már leültünk beszélgetni, de minden a próbateremben dől el. Ahogy András is mondta, ez nem egy emlékzenekar lenne, abban nem vennék részt. Egy olyan csapat, amely folytatja az életművet. Igényem van a zenélésre, de hogy végül kikkel játszunk, még nem tudom, folyik a casting – árulta el Debreczeni Ferenc dobos.

Főkép forrása:
MTI/Koszticsák Szilárd

További cikkek