EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Foci-vb: az eddigi legrosszabb meccset „varázsolták” a gyepre Modricék

Foci-VB
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: FIFA.com

A labdarúgó-világbajnokság F-csoportjának első mérkőzésén Horvátország gól nélküli döntetlenre végzett Marokkóval.

Maradjunk annyiban, mindenki jól jár, ha ezzel a találkozóval letudta a vb legrosszabb meccse címért komolyan bejelentkező Horvátország-Marokkó találkozót. Voltak már eddig is gólnélküli mérkőzések, de azokon volt izgalom bőven, míg most mindenki csak azt várta, mikor fújja már le a mérkőzés bírája, Rapallini Fernando.

Noha nevekben nagyon erős a négy éve vb-ezüstérmes horvát válogatott, ám úgy tűnik, egyrészt a négy év nem múlt el nyomtalanul a legjobbakon – lásd például Luka Modricot vagy Ivan Perisicet –, noha mindent tudnak a labdával még mindig, de ha nincs elől olyan center, aki a labdáikat gólra váltja, sajnos nyikorog a horvát támadó foci.

A marokkói csapat szintén a támadó szekcióban erős, ám hiába villant meg időnként a két topligás támadó, a Chelsea-ben játszó Hakim Zijes, valamint a Sevilla csatára, Juszef en-Nesziri, ám valójában semmi veszélyt nem jelentettek Dominik Livakovic kapujára.

Maradt egy-egy pont, és a remény, hogy ennél csak jobb jöhet.


F-csoport, 1. forduló
Marokkó–Horvátország 0–0
al-Hor, al-Bajt Stadion, 55 ezer néző. V.: Rapallini Fernando
Horvátország: Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modric, Brozovic, Kovacic (Majer, 79.) – Vlasic (Pasalic, a szünetben), Kramaric (Livaja, 71.), Perisic (Orsic, 90.). Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic.
Marokkó: Bono – Hakimi, Szaissz, Agerd, Mazraui (Attijat Allah, 60.) – Unahi (Szabiri, 81.), Amrabat – Zijes, Amallah, Bufal (Abde, 65.) – en-Nesziri (Hamdallah, 81.). Szövetségi kapitány: Valid Regragi.