EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Ma kettőtől vásárolhatóak az Eb-jegyek!

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: mlsz.hu

A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

Akik szeretnének ott lenni a nyári labdarúgó Európa-bajnokság meccseire, azok ma 14 órától megtehetik azt az UEFA értékesítési oldalán. Itt a "Jegyeladás" gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a "Vásárlás" gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a honlapján felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba. Miután a bejáratoknál lesz szűrés – mérik a testhőmérsékletet –, a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolókat nem engedik be.