395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Ma kettőtől vásárolhatóak az Eb-jegyek!

10perc.hu
2021. 05. 05.

A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

Akik szeretnének ott lenni a nyári labdarúgó Európa-bajnokság meccseire, azok ma 14 órától megtehetik azt az UEFA értékesítési oldalán. Itt a "Jegyeladás" gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a "Vásárlás" gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a honlapján felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba. Miután a bejáratoknál lesz szűrés – mérik a testhőmérsékletet –, a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolókat nem engedik be.

Főkép forrása:
mlsz.hu

További cikkek