393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ezt itthon is bevezethetnék! Két brazil politikus ketrecharcban zárta le a vitáját!

10perc.hu
2021. 12. 14.
Ezt itthon is bevezethetnék! Két brazil politikus ketrecharcban zárta le a vitáját!

Borba város polgármestere és az egyik volt képviselő előbb a világhálón csapott össze, majd egy hárommenetes MMA-csatával tett pontot az egyre durvuló nézetkülönbségükre.

Vélhetően sokan egyetértenek azzal, hogy nem ördögtől való gondolat, hogy a Brazíliában történteket – ahol egy polgármester és egy volt képviselő összekapott, majd egy ketrecben rendezték a nézeteltérésüket – akár Magyarországon is bevezethetnék. Mennyivel élvezetesebb lenne a parlamenti közvetítés, amikor éppen a képviselők osztják egymást.

Az NSO beszámolója szerint Borba városának 39 éves polgármestere, Simao Peixoto ugyanis összetűzésbe keveredett az interneten riválisával, a 45 éves Erineu Alvas Da Silvával, aki korábban képviselőként dolgozott a városban. A vita és a hangnem teljesen elfajult…

Végül a felek úgy döntöttek, lovagiasan, ketrecharcban döntik el kettejük nézeteltérését. Az ötletet hamar a tett követte, és a két politikus kiállt egymással egy hárommenetes MMA-meccsre. Ha valaki azt hiszi, hogy puhányak voltak, az nagyon téved.

Mindketten kőkeményen ütötték és rúgták ellenfelüket. A ketreccsatát – melyet egy iskolában rendeztek meg – végül pontozással Simao Peixoto polgármester nyerte meg. Magát a bunyót itt lehet teljes egészében megtekinteni.

Főkép forrása:
Twitter

További cikkek