395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Ez ám a karrier! Az egykori Nagy Ő négy nap alatt majd egymilliót kaszált pucér képeivel

10perc.hu
2023. 02. 23.

Vasárnap éjjel indította el OnlyFans-oldalát Molnár Anikó, és ma reggel már 168 követője volt, akik havi 15 dollálért nézik erotikus fotóit.

Már most szépen kaszált erotikus képeivel Molnár Anikó, holott csak vasárnap éjjel indította el OnlyFans-oldalát – évek óta működő weboldal, amelyen bárki árulhatja erotikus tartalmú fotóit, videóit, de felár ellenében –, amelynek máris közel 168 fizető követője lett. Ők havi 15 dollárt, vagyis ötezer forintot fizetnek azért, hogy hiányos öltözetben láthassák az egykori Nagy Ő-t.

Molnár Anikó már most legalább 840 ezer forintot keresett. A kíváncsi rajongók száma pedig szinte óráról órára gyarapszik. „Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot" – mesélte a Blikknek Anikó.

Eddig kilenc profi fotót tett fel, amelyeken szexi fehérneműben vagy anélkül látható. A fogadtatás kedvező, de nem mindig kifinomult. „Kilencvenöt százalékban pozitívak a visszajelzések. Persze, akad a látogatók között jó pár férfi, sőt nő is, aki legalább egy éjszakát szeretne velem eltölteni” – árulta el a korábbi Villalakó.



Egyre többen igénylik, hogy maga által készített fotók, videók is szerepeljenek az erotikus kínálatban. „Van egy fotósom, Bencze Zoltán, aki segít, de már több fotós is jelentkezett, hogy dolgozna velem. A követők azonban szeretnének amatőr felvételeket is rólam, most ezt fogom megtanulni” – mondta el Anikó.

Bár sokan azt hiszik, ez könnyű pénzkereset, Anikó szerint rengeteg időt emészt fel, ha valaki folyamatosan minőségi tartalmakat akar gyártani. Jelenleg még a sminktetoválás a főállása, de ha nagyon beindul az OnlyFans, a jövőben talán ez lesz az első számú munkája. „A fotók, videók elkészítése ugyanis sok időt igényel, és ha anyagilag jobban megéri, nyilván inkább ezzel foglalkozom majd” – tette hozzá.

Főkép forrása:
Life TV

További cikkek