393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Érkezik a Bridgerton család folytatása

deadline.com
2021. 04. 14.

A Bridgerton család az év egyik legsikeresebb Netflix sorozata, amelyet egy hónap alatt több, mint 80 millió ember nézett meg.

A Bridgerton család Julia Quinn nyolcrészes regényének adaptációja, amelynek évadai a történet különböző szereplőinek szerelmi életét mutatja be némi erotikával fűszerezve.

A készítők beszámolója szerint érkezik a sorozat második évada, amelynek története már egy másik szereplő és annak szerelmi élete köré épül.

Ezen kívül bejelentették, hogy jön a 3. és a 4. évad is. Bár a következő két évad történetéről még semmit nem árultak el, elég valószínű, hogy azok is egy különálló szerelmi sztorit fognak végig vinni.

Sajnos azonban a rajongóknak türelemmel kell lenniük, hiszen a második évad is csak 2022-ben érkezik, így a többire akár további 2 évig is várni kell.

A széria igen megosztó lett a forró szexjelenetei miatt, ugyanakkor semmi kétség, hogy elképesztő rekordokat döntött meg mindössze néhány hónap alatt. Ezt mutatja az is, hogy több országban is bekerült a TOP 10-es legnézettebb sorozatok közé.

Főkép forrása:
Netflix

További cikkek