393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Dinasztiák a Fővárosi Nagycirkuszban

10perc.hu
2021. 02. 04.
Dinasztiák a Fővárosi Nagycirkuszban

Új online műsort mutat be a Fővárosi Nagycirkusz, és a Dinasztiák című előadásban a magyar artistaművészet kiválóságainak produkcióit láthatjuk majd február 13-tól.

A 131 éves múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz új épületének 50. évfordulóját egyedülálló programokkal ünnepli az intézmény. A különleges évforduló jegyében mutatják be a cirkusz új, tavaszi műsorát, a Dinasztiák című produkciót, amely a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A február 13. és április 18. között háromhetente változó műsor keretein belül több mint 70 kiváló hazai artista díjnyertes produkcióit láthatja a közönség.



Az új műsorban fellép többek között a Porond Ifjú Csillaga-díjas, Guinness-rekorder Richter Kevin és csoportja új deszkaszámával, Váradi Éva lábzsonglőrszámával és a Weiss Jr. csoport fliegende produkciójával. Nagy Ferenc és Németh Zsófia duplakarika-számát mutatja be. A Duo Fossett, Marton Lenke és Szabó Lilla négyese egy egyedülálló karusszel számmal ismerteti meg a nézőket. A Donnert, a Richter és az Ádám cirkuszi dinasztiák tagjai közösen adnak elő egy lovasakrobata számot. A Duo Richter kutyaszámát is láthatja a közönség a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

Főkép forrása:
wikipedia

További cikkek