392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Békésben győzött az influenza – Hétfőtől látogatási tilalmat rendeltek el a vármegye kórházaiban

10perc.hu
2023. 01. 27.
Békésben győzött az influenza – Hétfőtől látogatási tilalmat rendeltek el a vármegye kórházaiban

Az intézkedés érinti a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményét, valamint az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet összes fekvőbetegosztályát.

Az év harmadik hetében 23 800 embernél diagnosztizáltak influenzaszerű megbetegedést. A legtöbb beteg Győr-Moson-Sopron és Békés vármegyében volt a Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétett heti jelentése szerint.

Mivel Békés vármegye az ország egyik olyan térsége, ahol jelenleg a leggyorsabban terjed az influenza, hétfőtől visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban. Az intézkedés érinti a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményét, valamint az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet összes fekvőbetegosztályát.



Az intézkedés nem vonatkozik azokra, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy már legalább két hete felvették az ez évi influenza elleni szezonális védőoltást. A szülészeti osztályon a szülésnél az a hozzátartozó lehet jelen, akinek nincs felső légúti panasza és védőfelszerelést használ.

Főkép forrása:
(Illusztráció)
Címkék:
#Influenza

További cikkek