392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Amíg a focistáknak nem megy, addig a Fradi pólósai végre nyertek a vízilabda BL-ben

10perc.hu
2021. 12. 01.
Amíg a focistáknak nem megy, addig a Fradi pólósai végre nyertek a vízilabda BL-ben

Három döntetlen után megszerezte első győzelmét a Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, miután 11-10-re verte az olimpiai bajnok szerb válogatottra épülő Novi Beograd gárdáját.

Eddig felemásra sikeredett a nemzetközi kupaszereplés a Ferencváros különböző csapatai számára. A labdarúgók – noha zsinórban harmadszor jutottak be egy nemzetközi kupasorozat főtáblájára – eddig valamennyi csoportmeccsüket elveszítették, így csoportjuk utolsó helyén állnak.

Női kézilabdázóik tizenöt mérkőzést vívtak meg veretlenül, amely története legjobb BL-rajtján van túl. A Bajnokok Ligájában egy ponttal lemaradva követik a listavezető Esbjerget a Rosztov-Donnal holtversenyben, így szinte már most biztos a továbbjutásuk.



A férfi vízilabdázók is remekelnek, őrzik veretlenségüket a BL-ben, ahol három döntetlent követően a negyedik csoportmérkőzésén végre megszerezte első győzelmét a Ferencváros, amely hazai környezetben egy góllal, 11-10-re bizonyult jobbnak a szerb válogatottakkal megerősített Novi Beogradnál. A csoportban még a spanyol Barceloneta, a georgiai Dinamo Tbiliszi, a görög Olimpiakosz és a horvát Jadran Split szerepel.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás

További cikkek