393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

10 éves a Trónok Harca

10perc.hu
2021. 04. 06.

Idén áprilisban, a sorozatpremier 10. évfordulójának tiszteletére az HBO meghirdette a Vas Évforduló elnevezésű, egy hónapon át tartó ünnepségsorozatot.

A Trónok harca a televízió történetének egyik legnagyobb eseménye volt, amely az USA-ban 45 millió nézőt és világszerte 207 területen történő forgalmazást eredményezett, valamint egy hatalmas nemzetközi rajongótábort, akik azóta sem ismernek akadályokat, ha a sorozat ünnepléséről van szó.

A Vas Évforduló elnevezésű, egy hónapon át tartó ünnepségsorozattal megemlékeznek az eredeti sorozatról, bevonják az ünneplésbe a szenvedélyes rajongókat, és fellelkesítik a közönséget a franchise következő állomása, a 2022-ben érkező House of Dragon illetve a további Trónok harca előzménysorozatok iránt.

Április 6-tól egy exkluzív, eddig sosem látott beszélgetős műsor vált elérhetővé az HBO GO-n Trónok Harca – Találkozó Conan O’Brian-nél címen. Ez egy Kétrészes showműsor Conan O’Brian műsorvezetővel, amelyben újra láthatjuk a Trónok harcából Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát, Mark Addyt és másokat, továbbá eredeti és „így készült” felvételeket.

Amerikában az HBO április 10-én indítja el a „Trónok harca” MaraTrónt. Keleti parti standard idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik el az első évad a lineáris HBO2 csatornán, és a rajongókat kihívják, hogy egyhuzamban nézzék végig a sorozat 73 epizódját akár az HBO Maxen is, miközben meghatározott nemzetközi jótékonysági szervezetek számára gyűjtenek pénzt.




Főkép forrása:
twitter.com/hbo

További cikkek