EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Tömegbaleset az M1-esen! Teljes káosz és 7 kilométeres torlódás az autópályán

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: Freepik

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint nyerges vontató, utánfutót vontató kisteherautó és személyautó ütközött a balesetben.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon több jármű – nyerges vontató, utánfutót vontató kisteherautó és személyautó – ütközött össze. A kisteherautóba beszorult egy ember, akit a győri és a lébényi hivatásos tűzoltók emeltek ki a járműből és adtak át a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. A 134-es kilométernél minimum 7 kilométeres a torlódás. Aki teheti, Lébénynél letérve, az 1-es főúton kerülhet.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gyöngyös térségében a burkolatot javítják. A 79-es és a 80-as kilométer között csak egy sáv járható, torlódik a forgalom. Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse előtt a korábban kiépített terelést bontják. A 66-os és a 70-es kilométer között a leállósávon araszol, emiatt torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt két sávon halad a forgalom, 4 kilométeres torlódás alakult ki. Távolabb, ugyanezen az oldalon, Szigetszentmiklós térségében a szalagkorlátot javítják, a 16-os és a 17-es kilométer között egy sávot lezártak.