EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Tragédia az M5-ösön! Járhatatlan az autópálya mindkét irányban

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Freepik

Sajnos halálos baleset történt a 4-es főúton Kisújszállásnál is, ahol egy férfi meghalt, hárman pedig megsérültek, miután két jármű frontálisan ütközött.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Újhartyán térségében a 42-es kilométernél egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a kiépített terelésben. A balesetben egy 63 éves ceglédi férfi a helyszínen meghalt. A forgalmat a 44-es jelű Újhartyán csomópontban kiterelik. A torlódás Budapest felé 10 kilométert meghaladó, míg Röszke irányába 6-7 kilométeres!

Halálos baleset történt a 4-es főúton Kisújszállásnál. Egy férfi meghalt, hárman pedig megsérültek, miután két jármű frontálisan ütközött a 4-es főúton Kisújszállás külterületén. Egy Karcag felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisbusszal.


A személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett    Fotó: MTI/Donka Ferenc  


A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Kisújszállás belterületére terelik.