EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Készülj a legrosszabbra! Elestek az autópályáink

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Freepik

Három sztrádán és egy autóúton is komoly közlekedési gondok vannak baleset és karbantartási munkák miatt.

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 27-es jelű Zsámbék csomópont előtt korábban egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A 28-as kilométernél a sérült jármű a leállósávon áll. Lassulásra, szakaszos torlódásra számítsanak! Távolabb a komáromi szakaszon, Hegyeshalom irányába a 90-es és a 92-es kilométer között munkavégzés miatt egy sávot lezártak. Torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán, karbantartási munkákat végeznek, emiatt Budapest felé, a 44-es kilométernél lezárják a munkaterületnél a külső sávot. A torlódás meghaladta az 5 kilométert.

Az M6-os autópályán, a 170-es kilométernél lévő "D" alagútban, munkavégzés miatt lezárták a Pécs felé vezető oldalt, a forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. Nagy a torlódás.

Az M4-es autóúton, a Budapest felé tartó oldalon, (Üllő térségében) a 29-es és a 25-ös kilométer között, illetve (Vecsés térségében) a 24-es és a 21-es kilométer között aszfaltoznak, a külső sávot lezárták, napközben gyakori a torlódás. A felújítási munka nem érinti az M0-s autóúti csomópontot, így ott továbbra is zavartalan a le és a felhajtás.