EUR: 380,12 Ft
USD: 347,01 Ft
CHF: 394,37 Ft
GBP: 438,24 Ft
RON: 76,44 Ft
RSD: 3,24 Ft

Hétvégi apuka lett Király Viktor – Az énekest elhagyta a felesége

Szórakozás
10perc.hu
9 hónapja
Kiemelt kép: Instagram/Király Viktor

Amíg a közösségi oldalakon megosztott fotók alapján az asszonyka a barátaival szórakozik, addig Király Viktor a munkába menekül.

Úgy tűnik, a közösségi oldalakon posztolt fotók nem mindig a valóságot mutatják a sztárok életéről. A korábban álompárként ismert Király Viktor és felesége, Anita kapcsolata zátonyra futott, az asszony már el is költözött az énekestől, és magával vitte közös gyermeküket, Kolentszámolt be róla a Blikk.

A sajtónak azonban nem akartak erről nyilatkozni, gondjaikat titokban akarták tartani a nyilvánosság előtt. A lapnak a pár egy ismerőse mondta el, a korábbi hírekkel ellentétben nem az énekes költözött el otthonról. Állítólag még van némi remény arra, hogy a sztárpár rendezze a házasságát, ám nagyon feszült a hangulat a felek között.

„Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk” - mondta a lapnak a pár ismerőse.