EUR: 393,07 Ft
USD: 373,75 Ft
CHF: 406,82 Ft
GBP: 454,93 Ft
RON: 79,01 Ft
RSD: 3,36 Ft

Edzőkeringő a női kézilabdában

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: MKSZ

Danyi Gábor távozik Győrből és a Siófok edzője lesz, míg a helyére a volt győri sikeredző Ambros Martín, valamint a francia Emmanuel Mayonnade a legesélyesebb.

A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC honlapjának híradása szerint Danyi Gábor nyáron lejáró szerződését a klub elnöksége nem kívánta meghosszabbítani, bár a felek tárgyaltak egymással. Holott Danyi 2019-ben a BL-ben, a bajnokságban és a Magyar Kupában is aranyérmet nyert a győriekkel, valamint Elek Gáborral együtt a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját is betölti.


Danyi Gábor váltotta Ambros Martint a győriek kispadján, és most ismét megtörténhet a csere, csak éppen fordítva: most Martin lehet Danyi utóda      Fotó: Győri ETO


Az 56 éves szakember nem marad kispad nélkül, ugyanis nyártól három plusz két évre a Siófok KC szakmai munkáját irányítja a jövőben. Ugyanakkor a sajtóhírek szerint a győriek vezetőedzői posztjára a jelenleg csapat nélküli, a korábbi győri sikeredző, Ambros Martín, valamint a francia Emmanuel Mayonnade a legesélyesebb.