EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Ferencváros: a kézisek hazatértek, a focisták elutaztak

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: fradi.hu

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata az Érd Aréna helyett ismét népligeti otthonában, az Elek Gyula Arénában játssza hazai mérkőzéseit a Bajnokok Ligájában. A labdarúgók viszont ma két hétre – január 18-ig – a spanyolországi Marbellába utazott edzőtáborozni.

Végre hazatérhetnek a Fradi női kézilabdázói. Ugyanis a befogadóképességet leszámítva az Elek Gyula Aréna mindenben megfelel a BL-mérkőzések követelményeinek, de mivel jelenleg csak zárt kapuk mögött lehet meccseket rendezni, a nézőtér mérete irreleváns. Ezért kérvényezték az európai szövetségnél (EHF), hogy ismét otthon játszhassanak, az EHF pedig hozzájárult a helyszínváltoztatáshoz.

A CSM Bucurestit szombaton már biztosan a régi otthonukba fogadhatják a zöld-fehérek, és a klubvezetők bíznak abban, hogy az Esbjerg, valamint a Metz elleni csatát is itt vívhatják meg. Ám utóbbiakról később dönt a szövetség.


A labdarúgók viszont ma két hétre – január 18-ig – a spanyolországi Marbellába utazott edzőtáborozni     Fotó: fradi.hu


A futballisták kedd délelőtt az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban találkoztak, majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vették az irányt, ahonnan 12.00-kor szállt fel a csapat különgépe. Az úti cél Spanyolország, közelebbről Marbella, ahol a csapat a tervek szerint január 18-ig készül a 2020/2021-es idény folytatására.