EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Még nincs bérleted a jövő évi Sziget Fesztiválra? Holnaptól kedvezményesen megveheted!

Kultúra
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Facebook/Sziget Fesztivál

A 2024-re tervezett, kiadható bérletek közel fele tehát már pár nappal az idei fesztivál után elfogyott, de a szervezők október 26-tól egy újabb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak 48 órán keresztül.

Nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. A 2023-ra tervezett fejlesztések, a megújuló kényelmi szolgáltatások és az egyedi programfelhozatal és látványvilág miatti visszajelzések igazolták, hogy a Szabadság Szigete továbbra is kihagyhatatlan élmény – számolt be a Pénzcentrum.

Ráadásul ha valaki nem volt ott, az most átélheti a most nyilvánosságra hozott aftermovie segítségével, hogy mit is hagyott ki. Ezt látva, az, aki kedvet kap a jövő évi Szigetre, az a holnaptól induló újabb jegyakcióban be is biztosíthatja magának a részvételt, ami jeles alkalom, ugyanis a 30. lesz a kezdetektől számolva.

„Idén sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez” – összegezte Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a 2023-as Szigetet.

A főszervező elárulta, hogy már az első Super Early Bird alkalmával, a fesztivált követő 48 órás jegyidőszakban is óriási volt az érdeklődés a jövő évi Szigetre, több mint kétszer annyi bérletet váltottak már meg, mint a 2022-es Sziget hasonló időszakában. „Soha nem volt még ilyen korán, ekkora érdeklődés a Szigetre” – tette hozzá a főszervező.

A 2024-re tervezett, kiadható bérletek közel fele tehát már pár nappal az idei fesztivál után elfogyott, de a szervezők október 26-tól egy újabb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak azoknak, akik lemaradtak az augusztusi akcióról, ezúttal is 48 órán keresztül.