EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

A nagy utazás, avagy Vili és Bobi kalandjai

Kultúra
10perc.hu/KM
2 éve
Kiemelt kép: 10perc.hu

Vili egy Tátra, Bobi egy Ganz villamos, és miközben a magyar főváros legszebb vonalain – az 1-esen illetve a 2-esen – járnak, izgalmas kalandokban van részük.

A villamosok pedig találkoznak Tomival, a busszal és Morisszal, a metróval és természetesen utasokat szállítanak, akik mesélnek azokról a helyekről, ahonnan jönnek. Baginé Lugosi Diána egy igazi beszélgetős mesekönyvet készített, ami gyereknapra kitűnő ajándék. Miközben ezt a mesekönyvet lapozza kis Olvasója, megismerkedik a járművekkel, néhány közlekedési szabállyal és Budapest fontos helyszíneivel, épületeivel.


Olvasás közben talán ahhoz is kedvet kapnak a gyerekek, hogy a valóságban is végigkísérjék Vilit és Bobit egy útjukon, itt-ott leszállva megismerkedjenek Budapesttel    Fotó: 10perc.hu


A kérdések és játékos feladatok pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy szülő és gyermek tartalmas beszélgetéssel egészítse ki a meseolvasást, fejlődjön a gyermek fantáziája, képességei. Közben talán ahhoz is kedvet kapnak, hogy a valóságban is végigkísérjék Vilit és Bobit egy útjukon, itt-ott leszállva ismerkedjenek Budapesttel.

A kétgyermekes édesanya, Baginé Lugosi Diána tartalmas, interaktív és modern meséjét Felföldi Anna élethű és kedves, egyúttal a fantáziának is teret engedő rajzai elevenítik meg.