EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Modernkori Kőműves Kelemen! Befalazta a kislányát egy férfi

Külföldi hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: TONTITOWN POLICE DEPARTMENT

Az arkansasi kislányt végül a rendőrök szabadították ki, az apa azt akarta megakadályozni, hogy a gyámügyesek elvegyék tőle a gyermekét.

Egészen szörnyű látvány fogadta az arkansasi rendőröket egy házkutatás során, ugyanis egy kislányt befalazva találtak meg egy 40 éves férfi otthonában. A gyermeket az apja azért falazta be az elmondása szerint, hogy elrejtse, mert attól tartott, hogy a gyámügyesek el fogják venni tőle.

A rendőrök azért törtek be az arkansasi férfi otthonában, hogy segítsék a Humánszolgáltatási Minisztérium munkáját, ugyanis a hivatalnokok már keresték az 5 éves kislányt. A rendőrség jelentése szerint a férfi a bírósági végzés ellenére sem volt hajlandó ajtót nyitni, valamint azt is tagadta, hogy a lánya a házban tartózkodna. Egy bizonyos idő után azonban elismerte, hogy a gyermeke bent van, majd beengedte a hatóság embereit a házba, akik zajokat hallottak az egyik hálószobából - írja a Blikk.


A kislány apja végül maga fedte fel, hogy hova rejtette a kislányt: egy gardróbszekrény fala mögött volt a gyermek, ami elé több ruhadarabot és cipős dobozt is helyezett. A szögekkel rögzített fal mögött lévő apró helyiségből bújt elő a kislány, aki a történtek miatt nagyon megijedt.

A kislány később a rendőröknek elmondta, az apja arra utasította, hogy egy hangot se adjon ki. A gyermek végül a gyámügyhöz került, az apját pedig letartóztatták. A hírek szerint drogbirtoklás, emberrablás és jogtalan bebörtönzés miatt kell felelnie a bíróság előtt.