EUR: 380,12 Ft
USD: 347,01 Ft
CHF: 394,37 Ft
GBP: 438,24 Ft
RON: 76,44 Ft
RSD: 3,24 Ft

A nagy bejelentés - Donald Trump ismét amerikai elnök lenne

Külföldi hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: CNN

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd.

Megtörtént az, ami annyira megosztja az Egyesült Államokat: Donald Trump Floridában bejelentette, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte "az amerikai élet középpontját" jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte. A republikánus politikus kijelentette, azonnal felveszi a harcot az inflációval, alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.

Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte.