EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Sátor vagy apartman? A kempingben is egyre fontosabb a kényelem

Életmód hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: sarkanyfurdo.hu

Az igényei mindenkinek mások, ám a kényelem mindenkinél egyre fontosabb szerepet játszik a nyári pihenés során.

Szinte mindenki tud számos helyet említeni magyarként, ahol még sosem járt itthon. Vannak persze népszerű és kevésbé népszerű vagy akár elfeledett úti célok kis hazánkban, ahol azonban – ha az ember akár csak néhány napra is szeretne kikapcsolódni nem horror áron – rejtett kincseket is felfedezhetünk.

Az egyik ilyen magyarországi úti cél Nyírbátor, ahol a helyi Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben és a fürdőhöz tartozó kemping az utóbbi években számos fejlesztésen is átesett, igazodva az ide érkező vendégek igényeihez. Megújultak az apartmanjaik, amelyekből immár 16 négyfős és négy hatfős található a kemping területén.


A kempingben lakók természetesen ingyen látogathatják a fürdőt is     Fotó: sarkanyfurdo.hu


Noha a kempingben természetesen sátorozásra és lakóautós parkolásra is van lehetőség, Márku Szabolcs fürdővezető szerint egyértelműen az apartmanok felé tolódott el a vendégigény. Persze a sátrazást is sokan választják, de a lakóautós kempingezés azonban továbbra is népszerű.

Márku Szabolcs szerint a Nyírbátorban pihenni kívánók nagy részének a gyógyvíz a legnagyobb vonzerő. A fürdő saját orvossal rendelkezik, aki hatékonyan segít az ízületi- és egyéb problémák kezelésében. A kempingben lakók természetesen ingyen látogathatják a fürdőt is.