EUR: 393,07 Ft
USD: 373,75 Ft
CHF: 406,82 Ft
GBP: 454,93 Ft
RON: 79,01 Ft
RSD: 3,36 Ft

Tényleg már csak ez hiányzott… Jön még egy szépségverseny!

Életmód hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Daily News

Visszatér a Miss Universe Hungary, hamarosan indul a jelentkezés, 18-28 év közötti lányokat várnak a szervezők.

Vélhetően megállt volna a Föld forgása, tönkre ment volna a termés a földeken, ha rövidesen nem választanák meg ismét – idén nem először – Magyarország legszebbjét. Ugyanis július 3-án indul a jelentkezés a hazai viszonylatban legrangosabb szépségversenynek számító Miss Universe Hungary-re, ahova 18-28 év közötti lányokat várnak a szervezők.

A versenyt többéves pihenő után Dr. Özer Nóra hívja újra életre. Augusztusban választják majd ki a legalkalmasabb 40 lányt, de a novemberi, nemzetközi döntőre már csak egyikük utazhat el El Salvadorba, hogy Magyarországot képviselje a világversenyen. A világdöntőnek nem most először ad otthont a közép-amerikai El Salvador: 1975-ben szintén itt rendezték meg a versenyt.

Az amerikai gyökerű Miss Universe világverseny Földünk egyik leglátványosabb és legnézettebb showműsora. A nemzetközi szépségversenyt először 1992-ben rendezték meg, abban az évben Patkó Dóra bizonyult a legszebb magyar lánynak. Sok szebbnél szebb lány birtokolhatta a Miss Universe Hungary címet. 2014 és 2017 között Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea voltak a megmérettetés tulajdonos-producerei.


Dr. Özer Nóra nyert korábban szépségkirálynői koronát    Fotó: Instagram


Nóra, amellett, hogy 2017-ben elvégezte az ELTE Állam-és Jogtudományi szakát, maga is „egy másik legrangosabb versenyen” lett szépségkirálynő. Mint elmondta, a versenyekkel a célja a természetes szépség hirdetése, az értékek képviselete és a jövő generációknak való példamutatás.

„Gyermekkorom óta figyelem a rangos eseményeket, ennek pedig a Miss Universe a csúcsa. Így az egyik legnagyobb álmom válik most valóra. Szeretném a szépségversenyek sztereotípiáját megtörve, új alapokra helyezni a szépséget” – tette hozzá a jogtulajdonos-szervező.