EUR: 380,17 Ft
USD: 348,84 Ft
CHF: 399,18 Ft
GBP: 441,91 Ft
RON: 76,49 Ft
RSD: 3,24 Ft

Kiderült, melyik magyar városban lesz az első Primark üzlet

Életmód hírek
10perc.hu
10 hónapja
Kiemelt kép: Wikimedia Commons/Kolforn (Primark üzlet Portimão-ban)

A Primark megerősítette, megnyitja első üzletét Magyarországon, így Kelet-Közép-Európában mi leszünk a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik.

A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy megnyitja első üzletét Budapesten, ezzel Magyarország lesz a 17. ország, ahol jelen lesznek. - írja a Forbes.

A Primark Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott már végre, tervek szerint pedig még ebben az évben Szlovákiában is megnyitja első üzletét. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Az első magyar üzlet az Arena Mallban lesz és 2023 szeptembere után nyithat meg, de legkésőbb a cégcsoport következő pénzügyi évében, ami 2024 szeptemberében zárul.

Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos népszerű termék, mint például az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk. Ezen kívül a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkájának termékeit is megvásárolhatjuk majd, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi a fenntartható divatot.